sâmbătă, 3 februarie 2018

Referitor la vrăjitorie, ghicit şi horoscoape


Numai Dumnezeu cunoaşte viitorul, să ne rugăm Lui şi ni-L va spune:
   Biblia, Ieremia 29:11 - Noua Traducere În Limba Română (NTLR): "Căci Eu cunosc planurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, planuri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde." 
   1 Cronici 10:13-14 - Cornilescu 1924 - Revised 2010, 2014 (RMNN): "13. Saul a murit pentru că s-a făcut vinovat de fărădelege faţă de Domnul, al cărui cuvânt nu l-a păzit, şi pentru că a întrebat şi a cerut sfatul celor ce cheamă morţii. 14. N-a întrebat pe Domnul, de aceea Domnul l-a omorât, şi împărăţia a dat-o lui David, fiul lui Isai." 
   Apocalipsa 21:8, Noua Traducere În Limba Română (NTLR): " Cât despre laşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, desfrânaţi, vrăjitori, închinători la idoli şi toţi mincinoşii, partea lor este în lacul care arde cu foc şi pucioasă, adică moartea a doua." - (chinul veşnic în iad).
   Romani 8:28 Noua Traducere În Limba Română (NTLR) : "Noi ştim că toate lucrează împreună spre binele celor ce-L iubesc pe Dumnezeu, al celor ce sunt chemaţi în conformitate cu planul Său."
  Dumnezeu a pregătit un loc de odihnă eternă în Rai celor ce aici pe pămînt se încred total în El !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu