joi, 20 iunie 2013

INTEGRAREA EUROPEANĂ SAU EXTINDEREA ÎMPĂRĂȚIEI LUI DUMNEZEU ȘI ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Istoria se schimbă, nu mai e așa cum ne-am deprins...noi valori bat la ușa noastră ce se declară a fi de ordin superior, printre ultimile ,,inovații ale civilizației umane se numără și adoptarea oricărui stil de viațăm indiferent de consecințe. Și în timp ce omenirea planează între bunăstare și disperare, între dragoste și ură... lumea spirituală se luptă pentru binele omenirii. ȘI aici forțele se împart în două tabere: una e vioae și pare destul de activă în ultimul timp ... parcă ar vrea să întreacă pe cineva: progres tehnologic, apariții fregvente de OZN, valori noi care nici bază nu au, nici viitor nu asigură; cealaltă tabără, însă, e mai senină, mereu cu pacea în suflet și zîmbet pe față,propune DOAR UN SINGUR LUCRU: SCHIMBAREA !!! Și e o schimbare, nu haotică, ci chiar spre binele umanității - o mărturisesc însuși milioanele de ființe umane mult preafericite ca să alerge după promisiunile iluzorii ( ale celellaltei evident) și își continuă mersul vieții contribuind la fericirea și bunăstarea celor din jur !!! Și să vezi că a doua tabără se umple de adepți, golind-o pe cealaltă !!! și știți de ce: fiindcă omenirea s-a săturat de minciuni și promisiuni deșarte și a decis să se întoarcă la originile ei !!! ȘI URMEAZĂ O LUPTĂ: PENTRU LIBERTATE !!! de o parte satan și demonii săi, de cealaltă- YEȘUA ȘI BRAVII SĂI SOLDAȚI- ÎNGERII VEȘNIC BIRUITORI !!! ACEASTĂ LUPTĂ URMEAZĂ SĂ SE DESFĂȘOARE  FOARTE CURÎND:
19Și am văzut fiara, regii pământului și armatele lor adunate ca să poarte război cu Cel Ce călărea pe cal și cu armata Lui.
20Fiara a fost prinsă, și, împreună cu ea, și profetul fals, care făcuse semne înaintea ei, semne prin care i-a dus în rătăcire pe cei ce au primit semnul fiarei și pe cei ce s-au închinat imaginii ei. Cei doi au fost aruncați de vii în lacul de foc care arde cu pucioasă.
 21Iar ceilalți au fost omorâți de sabia care ieșea din gura Celui Ce călărea pe cal; și toate păsările s-au săturat din carnea lor. 
Apocalipsa 19:19-21 LUPTA DINTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE SE VA DA NUMAIDECÎT !!! HAPPY  END - ul ESTE URMĂTORUL: ÎN CELE DIN URMĂ BINELE, ADEVĂRUL ȘI DREPTATEA VOR ÎNVINGE !!! TU DE PARTEA CUI LUPȚI !!! PENTRU BINELE SUFLETULUI TĂU FĂ AZI ALEGEREA CORECTĂ: ÎMPACĂ-TE CU DUMNEZEU CÎT MAI AI O ȘANSĂ - AICI ȘI ACUM !!! RECUNOȘTE CĂ EȘTI PĂCĂTOS, ROAGĂ-L SĂ TE IERTE,INVIT-L SĂ FIE STĂPÎNUL VIEȚII TALE, CREDE CĂ AI FOST IERTAT ȘI IA DECIZIA, CU AJUTORUL SĂU SĂ FACI VOAIA SA !!! APOI ÎNCEPE SĂ CITEȘTI BIBLIA ȘI SĂ TE ROGI - HRANA ESENȚIALĂ PENTRU SUFLETUL TĂU !!! ȘI VEI VEDEA CE BINE DUMNEZEU POATE SĂ-ȚI TRANSFORME VIAȚA !!! DUMNEZEU SĂ TE BINECUVINTEZE SĂ FACI ALEGEREA CORECTĂ !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu